Seminarie.be
Seminarie.be
Seminarie.be

MUSICA MUNDI SCHOOL


Verscholen binnen de serene omgeving van het Fichermont-klooster op het slagveld van Waterloo, staat de Musica Mundi School als een unieke en inspirerende locatie voor seminars. Deze buitengewone instelling verbindt de rust van zijn historische en adembenemende omgeving met de levendigheid van professioneel muzikaal onderwijs, waardoor een sfeer ontstaat die creativiteit, leren en samenwerking bevordert.

Als deelnemers de nauwgezet onderhouden gronden betreden, worden ze omhuld door de tijdloze architectuur van het klooster (vaak vergeleken met die van Harry Potter's Zweinstein 😊) en weelderig groen, waarmee het podium wordt gezet voor een transformerende seminar-ervaring.

De seminarruimtes zijn uitgerust met geavanceerde audiovisuele technologie, wat zorgt voor naadloze presentaties en interactieve sessies. De architectuur van het Fichermont-klooster, met zijn bogen, kloosters en binnenplaatsen, vormt een achtergrond die verleden en heden integreert en de algehele seminarsfeer versterkt.

En zoals de naam suggereert, kan de Musica Mundi School muzikale intermezzo's van haar jonge wonderkinderen integreren in de seminarspauzes en daarmee een unieke en exclusieve touch toevoegen aan het evenement.

Samengevat biedt de locatie van de Musica Mundi School een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, waardoor deelnemers zich kunnen concentreren op de inhoud van de seminars en contact kunnen maken met gelijkgestemde individuen in een omgeving die bevorderlijk is voor intellectuele en artistieke verkenning.

 

Contacteer ons