Seminarie.be

Traiteurs

 • Choux de Bruxelles

  Door twee decennia ervaring in het domein van de catering, van de restauratie en van prestigerecepties is de traiteurservice A Propos vandaag uitgegroeid tot de onvermijdelijke ontwerper van recepties in België.

  Van een intiem diner tot een grote geïndividualiseerde receptie, van 10 tot 5.000 bestekken, kunnen wij een service op maat volgens uw specifieke voorkeur aanbieden. A Propos biedt gevarieerde formules of mogelijkheden op uw maat : huwelijken, cocktailparty’s, diners, buffetten, seminaries, banketten enzovoort.

  Omdat het onthaal van kapitaal belang is, vormt de kwaliteit van de service het voorwerp van een bijzondere aandacht en van hoge vereiste om zich aan te passen aan elk evenement, de wensen van de gastheer die ons zijn vertrouwen schenkt aan te voelen en de uitdaging aan te gaan om steeds meer smaken, innovatie en vindingrijkheid te bieden.

  Onze chef vernieuwt regelmatig zijn kaart en besteedt bijzondere aandacht aan de producten die hij selecteert, hij verricht echt onderzoeks-, ontwerp- en scheppingswerk om zijn gerechten uit te werken en deze vervolgens op de modernste en verrassendste wijze voor te stellen.

  Uiteindelijk is elk element, elke vorm, smaak en aroma uniek, voor het zintuiglijk genot van uw gasten.

  A Propos is werkelijk mee met zijn tijd en verkent alle mogelijkheden die door de gastronomie worden geboden, volgt de nieuwste keukentendensen, creëert uw origineelste thema-evenementen, uw biologische en koosjere diners en stelt u voor van zijn knowhow te regisseren door onder uw ogen gastronomische kunststukjes te verwezenlijken.
  Boulevard Louis Schmidt 1 - 1040 Bruxelles
  T: 02 359 92 40
  Email: traiteur@chou.be
 • STEIGENBERGER WILTCHER'S

  Al vele jaren is het Steigenberger Wiltcher’s een van de topadressen voor conferenties, vergaderingen en privévieringen in de Belgische hoofdstad. In de prachtige zuilenvrije balzaal organiseert u onder historische kroonluchters een meeslepend feest of een indrukwekkend gala compleet met hoogwaardige catering en exclusieve specialiteiten. De balzaal kan daarbij geheel volgens uw wensen worden ingericht of in kleinere ruimtes worden opgedeeld. In de warme jaargetijden staat voor uw evenement bovendien ons heerlijke terras op de binnenplaats ter beschikking. Voor uw vergaderingen, conferenties en seminars hebt u de keuze uit nog talloze andere evenementenruimtes zoals de "Ballroom B" voor tot 258 personen, of het intieme "Boudoir" voor 8 personen.
  Avenue Louise 71 - 1050 Bruxelles
  T: 0032 2 542 42 42
  Email: meetings.brussels@steigenberger.com